LinkedIn Twitter YouTube Facebook Search

Projects

Lower Mall

New build house for the Vicar of Hammersmith on the banks of the river Thames. The design had to comply with the “green guide” to vicarages.
However, the house was also designed to optimise the magnificent views and achieve maximum natural daylighting throughout.

Read More

Central London Refurbishment

This element of the project provides the home of the Cook School, but also the private dining rooms, which are essential to the viability of the restaurant operation.

The central kitchen is the space where the Apprentices learn their trade. It is, therefore, a functional space, first and foremost, with the donated fire painting in the background.

This is divided from the main function suite by a folding partition, enabling different events to be staged simultaneously.

Read More

Kuper House

Kuper House, Plettenberg Bay, SA

The central hall of this family house links the various spaces, providing oblique views to the ocean. The interior decoration follows the themes of 'beach and play’, combining natural colors with a play on blue and white.

Read More