LinkedIn Twitter YouTube Facebook Search

Courtyard Scheme, Barnes

ProjectsCommercial

About the Project


Redevelopment of backlands site to provide a mixed use scheme, with 5 no B1 Office units and 6 residential apartments.

Set behind a parade of shops in Church Road to the north and residential properties to the south, it is a sensitive site, demanding no loss of amenity to the adjacent occupiers.

It follows the tradition of a 'mews type' arrangement, with balcony access to the first-floor flats. It is approached from a landscaped courtyard and is constructed of London stock bricks, with metal clad roof and metal window frames.

Redevelopment of backlands site to provide a mixed use scheme, with 5 no B1 Office units and 6 residential apartments.

Set behind a parade of shops in Church Road to the north and residential properties to the south, it is a sensitive site, demanding no loss of amenity to the adjacent occupiers.